Webmaster med fokus på online markedsføring

20 80 90 79 info@e-manager.dk

Animationsvideo

En animationsvideo øger din konverteringsrate

Animationsvideo

Med en animationsvideo på din hjemmeside kan du øge din konvertering og skabe mere salg. En animationsvideo kan på blot 60 sekunder sætte din kunde ind i dit produkt eller din service.

Sælg mere med en animationsvideo

En kundecase fra vores leverandør af animationsvideoer, viser at en kunde formåede at opnå en stigning fra 0 salg til gns. 25 salg om dagen med en animationsvideo på sin hjemmeside. Det giver en stor tryghedsfornemmelse hos dine kunder hvis de bliver mødt med en video når de besøger din hjemmeside. En undersøgelse viser at ca 80% af besøgende på hjemmesider føler sig mere trygge ved at købe, hvis man forklarer om sit produkt eller sin service via en animationsvideo.

Typer af animationsvideoer

Du kan vælge mellem 3 forskellige typer af animationsvideoer når du besteller en video gennem e-Manager.dk

  • Håndtegnet animationsvideo
  • Forarbejdet animationsvideo
  • Whiteboard animationsvideo

Få et tilbud på en animationsvideo - kontakt os her.

Animationsvideo med speak

Hos e-Manager.dk tilbyder vi også levering af professionelt speak til din animationsvideo. Hvis du selv har speak til din video og ønsker en animeret video, er det selvfølgelig ikke noget problem. Planlægningen og udarbejdelse af videoen forgår i tæt samarbejde mellem dig og vores professionelle leverandører.

Præsentationsvideo til hjemmeside

Vil du også gøre dine besøgende mere trygge når de kommer ind på din hjemmeside? Vidste du at 80 % af forbrugere føler sig mere trygge ved at købe hos dig, hvis de har set en præsentationsvideo af din virksomhed eller dit produkt. Med en præsentationsvideo på din hjemmeside viser du en interesse for dine kunder og opnår samtidig at udfylde det tryghedsbehov hos forbrugeren. Få et tilbud på en præsentationsvideo.

Videoguide til hjemmeside

Har du brug for at guide dine kunder på en hurtig og effektiv måde, så kan det løses med en videoguide. Er din hjemmeside en side hvor man skal gennem en bestemt process, er det vigtigt at man forklarer sine kunder hvordan processen forgår. Ellers kan dette i værste tilfælde lede til et tab, hvis kunden finder det tidskrævende. Med en videoguide kan forklarer dit budskab hurtigt og være sikker på at kunden fanger det og dermed holder kundens interesse.

Produktvideo til hjemmeside

Produktvideoer til hjemmesider er i massiv vækst. Du kender sikkert de klassiske videoer som "Will it blend" og "Red Bull"s mange produkt præsentationsvideoer. Man kan med en produktvideo formode at skabe en rigtig stor interesse for et enkelt produkt og dermed hente interesse for sine andre produkter eller services. Det er en utrolig effektiv markedsføringsmetode at bruge produktvideoer på sin hjemmeside eller sociale medier. Du kan med en produktvideo præsentere og illustrere hvordan dit produkt fungere i praksis og det har en stor effekt på dine kunders tryghed når de besøger din hjemmeside.

Få et tilbud på en video her.

Få en animationsvideo

Øger konvertering ✓

Nemmere for kunder ✓

Skaber tryghed ✓

Kontakt os og hør nærmere

Mød vores leverendør her


Animationsvideo