Webmaster med fokus på online markedsføring

20 80 90 79 info@e-manager.dk

Google Adwords

Hjælp til Adwords

Google Adwords

Google Adwords annoncering

Ved hjælp af avanceret opsætning, kan du få dit budskab ud til den helt rigtige målgruppe med Google Adwords. Med Google Adwords kan man specificere efter lokalitet, interesse og meget mere. Med Adwords har du nogle specifikke søgeord som man fokusere på. Disse søgeord vil løbende blive overvåget af e-Manger for at se effekten på de enkelte søgeord.

Hvordan foregår Google Adwords?

Med Google Adwords, sættes der kampagner op baseret efter den enkelte målgruppe. Ved brug af Google Adwords stærke værktøjer, kan man med nøje præcision specificere hvem der skal se dine annoncer, hvor dine annoncer vises og hvornår dine annoncer skal vises.

Med en avanceret overvågning af de aktive Adwords kampagner, kan man nøje udvælge hvor meget man ønsker at investere i hver kampagner.

Hvad er Google Adwords?

Med Google Adwords har du mulighed for at annoncere lokalt, lige så vel som globalt. Med værktøjer fra Google Adwords, kan man skræddersy sine kampagner så målrettet at der kun vises kampagner for brugere med den helt rigtige interesse. Med Google Adwords får du lov til at annoncere på verdens største brand.

Remarketing med Google Adwords

Med remarketing fra Google Adwords kan du skabe en process for en kampagne, hvori at man sikre at forbrugeren ikke går glip af annoncen, på det helt rigtige tidspunkt. På denne måde har man stor mulighed for at optimere til meresalg med remarketing fra Google.

Pay per click (PPC) annoncering med Google Adwords

Med pay per click betaler du kun når der bliver klikket på din annonce. Det vil sige du betaler kun for kunder der har interesse for dig eller dit produkt. Det er gratis reklame og giver en sikkerhed for henvendelser med interesse.

Der vil under kampagnerne sættes daglige budgetter for hver enkelte kampagne.

Få hjælp til Google Adwords

Vil du vide mere om dine muligheder for Google Adwords annoncering?

Kontakt os nu eller ring på 55 55 35 18

Google Adwords