Webmaster med fokus på online markedsføring

20 80 90 79 info@e-manager.dk

MailChimp nyhedsbrev

MailChimp nyhedsbrev holder dine kunder opdateret

Nyhedsbreve kan hjælpe dig med at holde forbindelsen til dine kunder og er en effektiv markedsføring for din virksomhed. Med et nyhedsbrev kan du sprede dit budskab lige som det passer dig og din forretning, det er blot en af de mange gode ting ved nyhedsbrev. Bruger man MailChimp til at udsende nyhedsbreve, har man et rigtig godt og solidt værktøj der kan hjælpe alle igang med at sende nyhedsbreve.

Hos e-Manager.dk tror vi på at, hvis man holder sine kunder jævnlig opdateret med både nyheder og produkter, så kan du på længere sigt øge interessen for din virksomhed og på baggrund af det, skabe større omsætning.

Når man sender nyhedsbreve ud til sinde kunder, skal det gøres på den helt rigtige måde. Vi kan hos e-Manager.dk hjælpe dig med at sprede dit budskab til dine kunder via nyhedsbrev med MailChimp.

Gratis at sende nyhedsbrev med MailChimp

Når man benytter MailChimp til at udsende nyhedsbreve til sine læsere, kan man gøre det helt gratis uden at skulle betale noget. Du kan sende op til 12.000 nyhedsbreve ud hver måned til maksimum 2.000 tilmeldte nyhedsbrev læsere. Det eneste du behøver er fornuftigt materiale at sende ud til dine læsere, og det kan vi hjælpe dig med hos e-Manager.dk.

Vil du også skabe mersalg med MailChimp nyhedsbrev?

Kontakt os for at høre nærmere om MailChimp nyhedsbrev