Webmaster med fokus på online markedsføring

20 80 90 79 info@e-manager.dk

Social Media Marketing

Styrk din virksomhed med Social Media Marketing

Social Media Marketing

Social Media Marketing gør dig synlig hvor det er nødvendigt

Med så mange daglige brugere på de sociale medier, kan man skabe meget høje restulater med Social Media Marketing

Ved hjælp af SMM (Social Media Marketing) annoncere man sin virksomhed på sociale medier som Twitter, LinkedIn, Facebook, Flickr og YouTube. Du kan med SMM nå ud til et enormt antal af potentielle kunder på de sociale platforme.

Rigtig mange mennesker burger i dag de sociale medier profilter dagligt og det selvfølgelig en positiv konsekvens for annoncører. Det giver mulighed for at kunne annoncere ud til hele befolkningen, eller blot den procentdel som du ønsker at annoncere for.

Remarketing med Social Media Marketing

Udover at du får et hav af potentielle kunder, så har også muligheden for remarketing med SMM. Forestil dig at du har en facebook side hvorpå du kører en kampagne hvor du sælger “4 stk strømer til 20,- kr.”. Hvis en bruger kommer forbi og ser denne annonce, så kan du med remarketing sørge for at annoncen følger brugeren hele vejen. Annoncen vil derfor blive vist hos brugeren, selvom der er blevet klikket videre og brugere ikke længere er på din side. På den måde øger du muligheden for salg.

Annoncer efter interesser

Med SMM kan du annoncere specifikt ud fra de enkeltes interesser. Det vil sige at du helt ind til benet, kan bestemme hvem din annonce skal vises for, og hvor den skal vises.

Annoncer efter geografisk placering

Med SMM kan du bestemme hvilke områder din annonce skal vises i. De markedsføringsværktøjer man har med at gøre på de sociale medier, giver mulighed for at man kan bestemme hvordan ens annonce skal vises geografisk. På denne måde kan du sikre dig at din butik i Aalborg ikke reklamere for dagens ret i Skagen.

Vil du også gerne igang med Social Media Marketing? Så kontakt os og lad os hjælpe dig!